Delicios - Ardei umpluți cu ouă

INGREDIENTE
3 ardei
6 ouă
Sare
Piper

UMPLUTURI
Spanac tocat
Ciuperci feliate
Parmezan
Roșii (cubulețe)
Busuioc
Sos de salsa
Cașcaval Cheddar

PREPARARE
1. Preîncălziți cuptorul la 375˚F / 190˚C.
2. Tăiați ardeii în jumătate. Scoateți semințele și membrana. Așezați-l pe o tavă de coacere cu pergament.
3. Coaceți timp de 20 de minute.
4. Crăpați câte un ou în fiecare jumătate de ardei. Se condimentează cu sare și piper.
5. Adăugați spanac și ciuperci la 2 din jumătățile de ardei.
6. Adăugați roșiile și busuiocul la 2 din jumătățile de ardei.
7. Adăugați sos de salsa și cașcaval cheddar la cele două jumătăți de ardei rămase.
8. Coaceți timp de încă 15 minute până când albușurile de ou sunt tari sau până când ouăle sunt pregătite după preferințele dvs.

Servim de preferință cu DOR Traminer & Chardonnay!

Poftă bună!