K1R_0538_1024x730

-
Amplasarea podgoriilor: 74 hectare în microzona Onești, parte a regiunii cu origine controlată Codru (centru). 500 hectare în microzona Etulia, parte a regiunii cu origine controlată Valul lui Traian (sud).

Suprafața totală a vinăriei: 600 hectare

Podgorii:
Viță de vie albă: Chardonnay, Muscat, Sauvignon Blanc, Aligote, Pinot Gris și Traminer.
Viță de vie roșie: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Saperavi și Cabernet Franc.

img_15-1024x730

-
Vinificație:
Vinurile albe sunt fermentate în cuve de inox, în regim termic controlat, și măturate până la 6 luni în baricuri de stejar. Vinurile roșii sunt fermentate în budane de stejar, în regim termic controlat, și maturate 6-12 luni în baricuri de stejar.

Capacitatea de producție (9000m2):
- 2 linii de îmbuteliere moderne cu viteza de 12 000 sticle pe oră;
- 2 linii de umplere bag în box cu capacitatea 560 buc/oră;

Capacitatea de procesare: 20 000 tone de struguri pe sezon
Volumul de stocare: 15 milioane litri de vin