Tel: (+373 22) 85 60 22Email: bostavan@bostavan.md
Tel: (+373) 68 551 102Email: vip@purcari.md
Coșul tău: 0 items - 0.00 MDL 0
Who We Are

About Our Team

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound.

Maecenas sagittis est quis metus ullamcorper posuere. Praesent non fermentum felis. Pellentesque eleifend imperdiet arcu non pretium morbi vestibulum tellus ante.
Our Professional

Sommelier’s

Victor Bostan

Peste 35 ani de experiență în industria vinicolă. A vândut cu succes una dintre cele mai mari companii de vinificație din Rusia. A absolvit Universitatea Tehnică a Moldovei, facultatea Tehnologia vinului și a produselor obținute prin fermentare.

Victor Arapan

20 ani de experiență în sectorul bancar, audit și finanțe. 7 ani de experiență în cadrul Grupului. A restructurat cu succes datoria financiară și comercială a companiei. A absolvit Institutul Internațional de Management din Chișinău, facultatea Bănci și Burse de Valori.

Nicolae Chiosa

GM Production 30 ani Peste 9 ani de experiență în producerea vinului. 8 ani de experiență în cadrul Grupului. A absolvit Universitatea Tehnică din Moldova, facultatea Tehnologie și Management în Industria Alimentară, specialitatea Tehnologia Vinului.

Professionals of the Wine & Winemaking

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and
praising pain was born and I will give you.

Bostavan © 2019 All rights reserved.