Delicios - Prepeliță cu broccoli

INGREDIENTE
1 prepeliță
ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust

GARNITURĂ
200 gr broccoli
stafide
semințe de cedru
oțet balsamic
ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust

PREPARARE
Așezăm prepelița tăiată pe o tigaie încinsă cu ulei de măsline, sărăm, și condimentăm cu piper. Se frige 1 - 2 minute pe ambele părți, apoi o coacem 5 minute în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200⁰C.
Separat pregătim garnitura. Fierbem broccoli în apa ușor sărată, aproximativ 2-3 minute. În tigaia în care a fost friptă prepelița, adăugăm broccoli fierți. Se călesc timp de 1-2 minute. Adăugăm stafidele, semințele de cedru, oțetul balsamic. Sărăm, și condimentăm cu piper.

Aranjăm în farfurie după plac.
Servim de preferință cu DOR Traminer & Chardonnay!

Poftă bună!